Det bästa sättet att förbättra sin ekonomi är genom att öka intäkterna i förhållande till utgifterna. Du som läser det här har kanske redan läst på en del andra hemsidor om möjligheterna att jobba hemifrån och få extrainkomst på nätet, då vet du också att det väldigt ofta handlar om pyramidspel och andra oseriösa upplägg. Många desperata människor lockas av möjligheterna att tjäna snabba pengar och blir tyvärr ofta lurade.

De möjligheter att dryga ut kassan som du hittar på skuldfälla.se, är alla seriösa och kommer inte göra dig rik över en natt. Men det är fullt möjlighet att på sikt skaffa sig en stabil extra inkomst genom de tjänster som rekommenderas här.

Tjäna pengar

Adtraction – Är ett annonseringsnätverk med många kända svenska och utländska företag. Genom att annonsera för produkter och tjänster kan du som Adtraction medlem tjäna pengar för försäljningar och klick.


Adservice – Precis som ovan nämnda Adtraction är Adservice ett annonseringsnätverk som gör det möjligt för privatpersoner att annonsera på sina hemsidor och bloggar.


Google Adsense – Förmodligen har du noterat att de översta resultaten när du gör en sökning i Google är annonser? Samma typ av annonser kan du även placera på din hemsida och få ett par kronor för varje klick på annonsen som sker genom din sida.

Spara pengar

Även om du inte kan tjäna några pengar på följande tjänster, är de ändå användbara för dig som vill spara pengar.


Avanza – Spara eller investera? Azanza har bland annat fonden, Avanza Zero som är helt avgiftsfri.